27 april 2011

Jetlag

Nu är vi hemma från Kina och Beijing och det är vanlig vardag igen och det känns lite vedmodigt. Tiden går så fort när man är borta! Men vilken grönska det har blivit på 2 veckor. Det är otroligt vackert med alla växter som blommar. Jag steg upp i ottan, som i och för sig inte var någon större bedrift eftersom vi alla i familjen vaknade vid fyra tiden i morse. Jag gick och plockade lite med alla sakerna innan jag begav mig till jobbet. Mailboxen var full och det har tagit mig mer eller mindre hela dagen att gå igenom den samt göra planering framåt. Vid tre tiden körde jag hem och jag styrde bilen till affären. Kylen gapade tomt och behövdes fyllas på. Maken och jag har gjort ett gott försök att styra upp jetlagen med en promenad innan middagen. Nu är det snart dax att krypa till kojs, strax (väntar bara på tvättmaskinen). Hoppas det blir en "piggare" dag imorgon.

5 kommentarer:

  1. VÄLKOMNA HEM!!!
    Javisst har det blivit vårvackert här hos oss i Sverige?
    Dina nyinköpta glasögon var verkligen tuffa! Man blir lite nyfiken på de andra 3 bågarna.
    Tittar över en dag!
    Kram
    //Nettan

    SvaraRadera
  2. Välkomna hem, förstår att ni haft det hur bra som helst. Kram Eva

    SvaraRadera
  3. Välkommen hem, vilklen häftig reseupplevelse ni varit med om. Kan tänka mig att ni är lite "jet-leggade" nu men det vänder nog snabbt ui vårsolen.

    Kram F

    SvaraRadera
  4. Välkommen hem, vilken upplevelse. Inget kan ju bli bättre än att hälsa på goda vänner och få uppleva vardagen i ett annat land. Förstår att det blev roliga inköp och att köpa nya ögon måste vara jätte kul.

    Önskar dig en skön helg!

    Kram Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina