7 juli 2011

Sommarkväll i Balders Hage

Idag är det torsdag och det betyder träning med Friskis & Svettis utomhus i Balders Hage. Jag var där i måndags och det är alltid lika skönt efteråt. När jag är i full gång och springer runt, gör sit-ups och armhävningar så är det inte lika skönt. Idag när jag kom hem från jobbet var det helt tomt och tyst i huset. Maken var ute och sprang och Lille Bror var hos en kompis och jag sjönk ner i soffan. Det var så nära, så nära att jag stannade i soffan men jag segade mig iväg till träningen och nu är jag glad för det.
Nu är jag nyduschad och fin och det är dax för Ernst och hans sommarprojekt. Det är roligt och rogivande att titta på allt han hittar på. Jag får alltid lite uppslag men oftast stannar det där och det är nog Maken glad för! Efter Ernst körde jag hem till min goda, kära vän Vivi som har kommit hem från Kina för att stanna här hemma i Sverige. Det är alltid lika välkomnande och det känns så skööönt och veta att nu kommer ni vara inom någon timmes räckhåll.

3 kommentarer:

  1. Gillar också Ernst :) men som du säger man får många tips men man kommer aldrig i gång me projekten!!
    Kul och få hem sin vän igen, förstår att ni har mycket o prata om .
    Kramis

    SvaraRadera
  2. Provade att titta lite på Ernst men jag är inte så glad för honom, gör ett nytt försök senare. Skönt att ha väninnan på nåbart avstånd!

    SvaraRadera
  3. Det var riktigt skönt i Balders i går - idag känns det lite här och där men det får man ju räkna med. det blir till att ta sig dit på måndag igen - ingen återvändo nu.

    Ha en skön fredagkväll!
    KRAM

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina