24 juli 2011

Regnig söndag

Vi vaknade av regnet som smattrade mot fönstret, ett riktigt stugsittarväder!!! Svensk sommar i ett nötskal. Vi slängde oss i varsin hörna i soffan och tittade på filmen UPP. Jag har aldrig sett den men jag blev glatt överaskad. Den var riktigt rolig men ännu roligare var det  när det ringde på dörren och min goda vän Vivi och Linus stod där! Vi dukade fram frukost... klockan 12... och vi pratade på. Tiden bara flyger iväg och regnet bara öser ner. Lille Bror och Linus stack iväg till skateboard rampen och Maken pysslade med lite allt möjligt och vi tjejer sysselsatte oss med prata, vilket vi är mästare på...
 Nu är vi strax på väg hem till Nettan och Stewe och äta middag och bara softa. Nu är en vecka förbi av semestern och den har varit en skön och bra vecka. Vi har fått gjort mycket som har stått på listan men listan är lika lång eftersom nya saker dyker upp. Konstigt fenomen!
Nu är det mesta på plats i vardagsrummet. Vi har beställt soffbord och matta. Nu fattas det tavlor och lite lampor samt att vitrinskåpet ska bytas ut till ett vitt lite större. Men det får ta den tid det tar. Tavlor är svårt och jag vill inte handla några i all hast utan de får smakas på utan de hamnar på väggarna. Både jag och Maken är nöjda med resultatet och det känns skönt.

7 kommentarer:

  1. Jätte fint Carina. Ni har jobbat hårt och är väl värda ett fint resultat :) Jag känner som du med tavlor, det är dyrt så visst måste det kännas bra, ha det gott! Kramis :)

    SvaraRadera
  2. Så fint det har blivit, det måste ni va jättenöjda med :-) Ha en fortsatt härlig sommar.

    Kram Anna Th

    SvaraRadera
  3. Härligt med fikagäster och snygg soffhörna. Riktigt inbjudande att kasta sig där och se en bra film.
    TV-bänken ser fin ut också och mycket plats till förvaring är aldrig fel.
    Skönt när det närmar sig slutet!

    Kram:)

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig förmiddag och va fint Ni gjort i vardagsrummet. Önskar Dig en fortsatt härlig semester.
    Kram Eva-Lis & Zaga

    SvaraRadera
  5. Åhhh va stort och härligt rum, så luftigt!!
    Gillar soffhörnan :)

    Kramis

    SvaraRadera
  6. Vad fint det blev i vardagsrum/matrummet förstår att ni är nöjda efter allt hårt arbete som gav ett super resultat. ;)

    Kram F

    SvaraRadera
  7. Ahh sa fint det blev. Gillar tyget pa vaggen och soffan ser helmysig ut! Lyckat! kram towe.

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina