30 oktober 2010

Äntligen lördag!

Det blev en sen fredag kväll för mig. Det var många bra filmer på TV och hela huset var fullt av tonåringar. Det känns lite svårt att gå och lägga sig då (om man inte somnar i soffan vill säga). Räkorna i går var goda. Jag tycker nog att det är lite överskattat med färska räkor men med vitt vin och ost & bröd blev inramningen perfekt. Idag är vi haft en lång frukost med mycket planering av vardagsrum som är nästa projekt - never ending story känns det som men det blir fint när det är klart. Lite IT arbete och nu är det duschen som gäller och sedan blir det en färd till Lund och pricka av lite på listan. Ni får ha en bra lördag! Det ska jag ha mellan nysningar och snytningar.

3 kommentarer:

  1. Är du också förkykd? Samma här.
    Här renoveras det ju också och smart är vi klara i nybyggets nedre plan. Ha en bra dag i Lund.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Krya på dig Cina och hälsa Emma och gratta till hennes plats i laget.
    Jättekul för henne!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej Carina,

    Tack för dina fina ord du lämnade hos mig. Det gör mig alltid glad att höra att det som skrivs kommer till glädje för- och uppskattas av dem som läser. Hoppas verkligen att du får möjlighet att återvända till Paris snart.

    Tack för informationen ang. Alla Helgona också...Det firas denna helgen här i Frankrike, men alldeles riktigt så är det enligt den svenska almanackan inte förrens nästa vecka. Lätt att blanda ihop. Dock kan man inte skänka för många tankar och ett ljus kan tändas alla dagar :)

    Hoppas du får en fin söndag.
    Kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina