31 oktober 2010

En extra timme

Vad skönt det är att få en extra timme till sitt förfogande. Lite småpyssel här och där ger lite lagom söndagslunk, det är vad jag orkar med. Snart ska Anton iväg på bowlingkalas i Malmö och då tänkte jag passa på att göra lite julklapps shopping. I år har jag bestämt mig för att vara klar till advent. Jag brukar ha klart för mig vad vi ska köpa till alla men får inte tummen loss. Det ska jag sätta stopp för iår. I år ska jag njuta av adventstiden och kunna göra dessa mysiga söndagar till riktiga små pärlor. Barnens listor är milslånga så det är bara och välja och vraka. Kusinerna och våra föräldrar är och relativt lätta. Så det är bara att öppna stora börsen... Det är faktiskt ganska roligt!

2 kommentarer:

  1. Kan man skicka med dig en lista? ;) Nädå, men jag blir lite avundsjuk på att du redan är så väl förberedd, ska nog också försöka fixa lite innan advent. Klokt måste jag säga!

    SvaraRadera
  2. Vad skönt om du hinner med allt. Själv gillar jag att vara ute i julrushen fast innan den 20:e dec. vill jag nog vara färdig.
    SV: jag tar gärna över tidningen efter dig om det är okej, för jag är lite nyfiken ändå på julfixet i den.
    Kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina