15 oktober 2010

Blogg Award

Det är alltid trevligt att få en Blogg Award och tusen, tusen tack kära Monica fär detta! Det var faktiskt ett tag sedan jag fick denna av henne men det är bättre sent än aldrig. Ni vet Alzheimer Light slår till ibland (aajjj). Jag ska skriva om tre saker som ligger mig varmt och hjärtat. Det är lätta val och inga överraskningar.
  1. Min man och mina barn. Vad livet hade varit tomt och tråkigt utan dem. De är mina bästa vänner och de älskar mig som jag är.
  2. Vännerna och familjen som finns runt omkring på alla möjliga ställen. Gamla barndomsvänner som jag har en historia med, nya vänner som delar samma intressen som jag har idag, arbetskamraterna som jag träffar varje dag och vi kämpar mot samma mål och inte minst min mamma och mina systrar.
  3. Att göra saker som är bra för själen. Först och främst är det att resa och att få uppleva saker, att förgylla vardagen med trevliga upptåg och aktiviteter och inte att förglömma vardagen som ibland kan vara helt underbar.

Det är nog detta som de flesta värdesätter mest. Det tror jag ialla fall. Så med andra ord är jag ganska vanlig trots allt och det är skönt.

1 kommentar:

  1. Vi verkar tycka rätt lika vi "bloggare"
    Ha en skön helg!
    Kram Monica

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina