18 september 2010

Lyckan är total

Anton fick en hel del pengar när han fyllde år och de brände i börsen. Han har börjat spela elgitarr och i flera dagar har han surfat runt på nätet och spanat in elgitarrer. På Malmö Musikaffär hittade han ett bra nybörjar set som passade både honom och hans plånbok. I ett svagt ögonblick hade jag lovat en tur in till stan efter fotbollen idag (som de förresten vann med 6-1). Vi stannade till på 'Redfellas' för en underbart god smoothie och sedan styrde vi stegen mot dagens mål, elgitarrern. Efter några timmar med flitigt övande på elgitarren så har jag skaffat mig ett nytt mål, öronproppar!
Eftermiddagen tillbringade vi hos kusinen Dennis och firade hans 21 åriga födelsedag. Nu sitter jag här med ett glas rödvin och är nöjd och glad för jag har fått mitt nya medicin skåp uppsatt på väggen i tvättstugan!!! En sak som kan strykas från listan och det känns bra. Men problemet är att listan bara fylls på hela tiden... Jag ska inte gnälla, i-landsproblem!


4 kommentarer:

  1. Vad fint det blev, vill se mera av skohyllan. Varför tar skor så stor plats, konstigt när det oftast känns som om man inte har några :)
    Elgitarr och öronproppar, ja det hör nog ihop. Ha det gott! Kristina

    SvaraRadera
  2. Förstår att sonen är överlycklig!

    SvaraRadera
  3. Åh vad roligt för Anton, det förstår jag att det måste vara ett stort ögonblick för honom!

    Vilket fint medicinkåp du hittat också :)

    Kram Emelie

    SvaraRadera
  4. Åh vad roligt att du hittade till min blogg:) Jag är inte så flitigt på att blogga men jag tycker det är roligt när jag väl får tid till det:)Ja det var verkligen supertrevlig dag i Eslöv... Och vilka fina smycken det blev av det.. Ditt blev verkligen åsså superfint:) Ha det så bra Kram Sanna

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina