26 september 2010

Hantverksmässa

Väckarklockan ringde klockan sju imorse och det var en mycket trött kvinna som masade sig ur sängen. Anton hade fotbollsmatch i Skanör-Falsterbo och det hade fallit på min lott att följa med honom. Krille skulle påbörja golvläggning i uterummet. Snart, snart är det färdigt och jag ska lägga ut bilder på resultatet när det är klart. Tyvärr så förlorade Anton sin match och han var besviken. Han är en stor kille och får ofta domsluten emot sig eftersom de andra "småkillarna" trillar när han går in i närkamperna. Men det gäller att peppa honom så han inte tappar sugen.
Stressa hem, laga lunch och duscha för att bege sig till Malmö och Hantverksmässa på Lilla Torg. Det finns så mycket fint som människor sitter och arbetar med men aldrig riktigt får något genombrott. Jag blev speciellt förtjust i en kille som gjorde saker i keramik som han sedan rakubrände, fantastiskt fina!

Kvällen avslutades hos Syster Yster med middag och sedan blev det avsked till Syster London som reser hem imorgon. Sist på programmet stod läxläsning och sedan blev det sängen (som var underbart skön).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina