4 september 2010

Lugnt och skönt

Idag är det Krilles tur att åka iväg på konferens och nu är jag home alone. Jag har inget speciellt inplanerat förutom fotboll. Emma ska spela match. Jag har precis avverkat frukost och det står lite trädgård och tvätt på schemat. Lite fixandes med datorn blir det allt, ordna med spellistor i iTunes och Spotify. Kanske en liten tupplur. Solen skiner och jag ska njuta!
Vad ska ni hitta på i solen idag?

4 kommentarer:

  1. Skönt med en skön lördag. Själv är det fullrullemed simning som är avklarad. Snart lir det fotbollsläger med Elsa.
    Sv:
    Jag prioterar min träning och ser till att göra det. Som du serså vet jag vad jag skall träna nästa vecka, planera är jag proffs på :-)
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tjenare!
    Kul att komma ut i världen och se sig omkring ibland även om det var mycket jobb också kan jag tro.

    SV: Killarna lever i nuet. Det som hände för ett år sen är inte aktuellt en sån match som i går. Sanningen i går är att innan de gick ut på plan leder de serien - det är det dom måste utgå ifrån och det är deras värde just i går.
    Målet är slutspel, för chansen att klättra ännu högre.
    Strävan framåt och uppåt, viljan att vinna gör ju förlusten tung. Och som du vet, i bland är förlusterna rättvisa och ibland orättvisa.
    Slutspelschans har de fortfarande men att vinna serien nu kan de nog bara göra på Löddes förluster och det ser svårt ut och det är klart att det suger när de nu sniffat på vinsten ett tag!!!
    Kram, kram

    SvaraRadera
  3. Så gott det ser ut!
    Efter en liten loppistur under förmiddagen har jag fastnat här hemma i lägenheten trots att solen strålar utanför. Får nog ta och ge mig ut en sväng senare i eftermiddag.

    Kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina