14 september 2010

Lagom dos av allting

Nu får jag lida för att förra veckan hade ett hektiskt tempo. Jag hinner inte riktigt med hemmet när det är fullt av aktiviteter inplanerade. Förvisso är det roliga saker men det kan bli för mycket av det goda. Så jag tog lite ledigt på förmiddagen för att bara hinna ikapp lite här hemma. Startade en maskin tvätt, sorterade 4 maskiner och levererade kläderna till sina platser. Plockade undan allt från Antons kalas. Först när klockan var tio satte jag mig på min kontorsstol på jobbet. Frihet under ansvar, det är min melodi. Ännu bättre blir det för jag körde från jobbet klockan tre för att svänga inom Burlöv Center för att reklamera min mobiltelefon. Den har helt enkelt sluta att fungera men det är kanske inte så konstigt efter ett fall från 4 våningen från hotellet på Mallorca... hhmmm. Vi får se vad Sony Ericsson säger!!! Har man tur kanske det blir en ny telefon.
Kvällen har tillbringat hos min kära kusin Ingela i Åkarp. Min mormor fyller snart 90 år och vi skulle träffas och planera hennes 90 års fest. Vi är flera stycken som hjälps åt och då blir allting mycket lättare. Min lott föll att göra en underbart fantastisk god marinerad kycklingfile. Smidigt när alla hjälper till!
Något annat som jag får lida av är mitt fall i trappan på jobbet idag. Jag halkade och föll 6-7 trappsteg i en sten trappa. Hela låret och ryggen värker. Det blir nog att anmäla det imorgon, till någon. Ingen aning om vem som tar emot en sådan anmälan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina