9 april 2010

Time is passing by quickly...

Jaha, då var denna arbetsveckan slut. Det kändes helt underbart att köra hem ifrån jobbet idag. Det har lossnat lite mer om vad, hur och varför på jobbet. Tiden har sin gång och det är skönt att den kommentaren och känslan kan infinna sig hos mig... (ni som känner mig väl förstår precis vad jag menar).
Under veckan så har vi använt oss av tre recept från Linas Matkasse. Det var lite "skumma" recept denna gången. Men vi testar vidare och vidgar våra vyer. Det är stora diskussioner på jobbet om huruvida det är värt sina pengar eller inte. Jag håller med alla de som tycker att det borde man kunna göra själv. Absolut säger jag med men viljan och orken finns inte där för tillfället. Den kommer kanske tillbaka. Det är är inget som säger att bara för man kör detta konceptet nu att det är "forever". Kvällens måltid bestod av chevréfylld lövbiff i creme fraiche sås med ugnsbakade potatis och rödbetor. Smakade suber med mycket smaker.
Brukar ni titta på talang? Det är så himla tråkigt så jag sitter hellre är framför datorn. Inget vin ikväll eftersom jag ska hämta Syster London på stationen i Lund efter en tripp till Göteborg. Annars är det lugnt. Inget bestämt om glasögonen ännu... jag hatar det!

3 kommentarer:

  1. Nu har jag nog läst slarvigt, glasögon? Är det på gång? Det finns ju hur många snygga som helst!
    Skumma recept på Linas säger du, skumma och goda eller?
    Är det du på bilden? Gu vad trög jag är... kan bero på vinet... ;)
    kram

    SvaraRadera
  2. Nej, talang får va för min del! Föredrar så ska de låta i så fall, och Skavlan efter det...Men ikväll har jag stått vid spisen, för våra vänner flyttar i morgon, och eftersom jag inte kan bära så står jag för flyttgröten...blir en underbar gratäng med fläskfile, ädelost och soltorkade tomater...mums!
    Vad snygg du e Cina! En riktig Buisniss woman!!
    Kram Carin

    SvaraRadera
  3. Hallå snygging!

    Har du testat att skicka efter provbågar från Favoptic?
    Det är hur praktiskt som helst!
    Beställa i lugn och ro på hemsidan - leverans i brevlådan - skicka tillbaka - helt gratis!
    Detta kan du göra hur många gånger som helst.

    kram
    //Nettan

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina