23 april 2010

Löste sig ialla fall

Arbetsveckan rundades av med en bra dag på jobbet och sist men inte minst hade jag bokat in en tid för att mina naglar skulle bli nya och fina igen - Trodde jag!!! Jag hade sett fel på tiden med en halv timme så jag blev utan manikyr. Skit också! Festen imorgon var min första tanken. Det måste lösa sig så jag ringde runt lite överallt och fick napp. Imorgon klockan nio är det dax.
Helt plötsligt hade jag hur mycket tid som helst. Spenderade en halvtimme på Härliga Hem och blev med lite nya prylar (som jag har spanat på ett bra tag men aldrig fått tummen loss). Jag fick ju trösta mig med något ;-(
Nytt fint fat att ha frukten på och en burk att förvara hemmagjord müsli i. Müslin består av en massa gotter såsom gryn och flingor av alla de slag, quinoa, tranbär, pumpakärnor.
Middagen ikväll lagas för tre personer och det var beställt tacos - Surprise! ;-) Krille och Anton kollar på talang och jag slipper gärna så jag sitter här och planerar morgondagen - A lot to do, as usual! Men jag klagar inte - det är så jag vill ha det annars blir jag uttråkad!

5 kommentarer:

  1. Finfina saker du köpte! Alltid kul att köpa någon ny sak till hemmet!
    kram

    SvaraRadera
  2. Fint som vanligt. Det kan jag säga för jag har en liknande burk till hundmaten & en likadan svart, vad det nu heter, tallrikspelare...
    Himla bra smak du har!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Den där müslin låter god.
    Kan man få receptet?

    Kram
    //Nettan

    SvaraRadera
  4. Det är bara lite hop plock utan recept. Men jag har andra recept som du kan få.
    Kram

    SvaraRadera
  5. Oh, vad jag älskar de där burkarna - så söta.
    Kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina