18 april 2010

Efterlängtad

Som vanligt har jag inte hunnit med allt det som jag ville göra. Tidsoptimist är något som jag är och behöver jobba med (tydligen). Jag tog det lugnt på förmiddagen och pysslade lite med papper till Emmas fotbollslag. Saker som skulle varit gjort förr ett sedan men... Snabbt till tippen för att slänga saker men det hade tydligen resten av Staffanstorp också tänkt sig! Kön för att komma in på tippen var 10 min lång och när man väl kom in var det rena kaoset där. Lite skrämsel hicka får jag när jag ser allt som slängs för att man sedan ska åka och handla nytt. Man får lite perspektiv på tillvaron när man vet allt hemskt som händer runt om i världen.
Penséerna blev inhandlade men inte planterade. Lunch och sedan iväg till Lund och Smörlyckans idrottsplats för dagens fotbolls match. Inte riktigt lika stelfrusen idag men jag har ännu inte fått upp en behaglig kroppstemperatur.
Men när vi kom hem från fotbollen så hade Anton och Krille kommit hem och de var efterlängtade. Det är så mysigt att bara få kramas efter några dagars frånvaro. Det är nyttigt att längta efter varandra. Linas Matkasse är levererad inför nästa vecka och nu är det snart läggdax.
Sov gott!

1 kommentar:

  1. Vet precis vad du menar. Jag hade en helt galet optimistisk helgplan jag med men man får försöka att ta det lite som det kommer, det man hinner, hinner man och resten, ja det får vara till ett annat tillfälle. Hoppas att du njöt av ledigheten trots allt! Och hoppas Anton kryar på sig snabbt med!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina