5 april 2010

Annandag Påsk

Nu är snart påsken förbi - denna mysiga och sköna helg! Idag är det bättre väder än igår så vi får se vart vi styr bilen idag. Krille och Emma har stuckit iväg till Helsingborg för att spela fotboll och middag serveras hemma hos mamma klockan fyra - traditionellt lamm. Våren börjar spira i trädgården och det är så underbart. Efter en hård vinter börjar knoppar och lökar ge sig till känna igen. Vad har ni på agendan idag?

7 kommentarer:

  1. Här är det lite regn och grått. Vi har försökt funderat på vad vi ska göra men det går inte något vidare. Vi får ta dagen som den kommer. Jag ska försöka komma ut på en promenad i alla fall :)

    SvaraRadera
  2. Visst är påsken en underbar helg. Idag händer inget för mig.

    SvaraRadera
  3. Vi har dragit ner och ångat bort tapeter hela helgen. Marcus har köpt lägenhet och det fanns lite att göra. Så snart är min lägenhet alldeles för stor och det är dax att flytta igen!!! Får se vart det blir denna gång! Kram Eva

    SvaraRadera
  4. Har varit på fotbollscup hela dagen... :)
    kram

    SvaraRadera
  5. Hej vännen,

    På min agenda står att lämna mina föräldrar på flygplatsen då de är på väg tillbaka igen till Sverige. Själv har vi nog fått hit sommaren nu. Temperaturen letar sig väl över 20 grader nästan varje dag nu och det fullständigt exploderar på träd och buskar. Wunderbar eller som vi säger här i Kina: Fei shang hao.

    Vi hörs snart igen.
    Kramar Vivi

    SvaraRadera
  6. Hoppas att du haft en riktigt härlig påskhelg.
    Själv gick det traditionsenliga firandet mig om intet, men jag gråter inte för det. Har haft en fantastisk helg!
    Stor kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina