15 april 2010

Kaos i huset

Denna vecka har inte varit en bra vecka ur hushållsarbetets synvinkel. Både Krille och jag har arbetat sena kvällar. När jag har jobbat sent har Krille varit iväg med Anton på fotboll och handboll och när han har jobbat sent har jag arbetat hemifrån samt att jag har varit på konferans och kommit hem sent.Men idag blev det tidigare än väntat. Jag steg inför dörren redan halv fem men jag var trött som ett helt ålderdomshem så det blev en hel timmes "powernap".
Nu är det röjning som gäller. Det ligger saker överallt... Jag undrar hur de har hamnar där. Det är inte jag som lägger dem där...

5 kommentarer:

  1. Det är samma sak här, jag tror det kommer någon hustomte och drar fram allt...
    kram

    SvaraRadera
  2. ...och dom är benlösa också för dom hamnar aldrig på rätt plats av sig själva.

    SvaraRadera
  3. jag tänker att om det inte är du som lagt dem där borde det rimligen inte vara din uppgift att ta bort dem...

    SvaraRadera
  4. Fredag i dag, kom du hem till ett nystädat och skinande hus?
    Bara att kasta sig i soffan med vinet?
    Fast riktigt så har inte jag det heller. Fradagsmaten skall klaras av försst och den tycker jag är rolig att stå med. Skall faktiskt dra mig mot köket just nu. Ha en skön fredagkväll Cina!
    Kramar från Monica

    SvaraRadera
  5. Cina,
    jag kan förstå din frustration över att hitta saker som inte hör hemma där du hittar dem. Du är ju min största idol när det gäller att ha ordning och reda på saker och ting!
    Vet du att jag har ju hjälp med det mesta nu för tiden; läs städning, tvätt, stryk, matlagning, disk, undanplockning, fönsterputs, vattning blommor etc.... MEN jag hittar också saker där de inte hör hemma för Ayi har inte samma syn som mig på var det ska stå. Fast å andra sidan - jag klagar inte för jag har ju hjälp med många av de där trista sakerna så jag får ta den sidan.
    Hoppas att du får en härlig fredagkväll med god mat och gott vin.
    Många kramar Vivi

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina