- Kyckling med chevrésallad med tranbär och pumpakärnor och apelsindressing.
- Varm kamutsallad med gräslöksmarinerade bönor med tranbär och keso.
- Torsk i senap- och gräslökssås med ris och sommargrönsaker.
- Spagetti med kalvfrikadeller i tomatsås och citronslungad blomkål.
- Chevréfylld lövbiff med klyftpotatis och rödbetor samt rostade pumpakärnor.
En del saker har jag redan lagt i frysen för att vi kommer inte hinna att laga allt detta under denna vecka utan sparar det till nästa vecka. Det bästa med detta är att barnen får lära sig att äta varierad kost och smaka på allting. Dessutom så räcker det till matlådor till Krille och mig nästa dag på jobbet. Dubbel besparing!!! Jag kommer att lägga in de recept som är värda att spara på min andra blogg "Carinas Skafferi"
Har tänkt att hoppa på detta också. Tänkte testa matfrid. Vet du skillnaden? Kram
SvaraRaderaJag tycker det låter jättesmarrigt, men tyvärr hade inget av det gott hem här....familjen husmanskost!! Jättetråkigt tycker jag, gjorde en supergod risotto idag, kokt i vitt vin, buljong och lök, sen rörde jag ner smör, parmesan, cocktailtomater och soltorkade tomater. Mums! Jag får äta allt hela veckan kan jag säg....haha
SvaraRaderaKram Carin
Friska tag! Själv blir jag helt matt av bara tanken på att följa recept alla dagar i veckan.
SvaraRaderaKan man inte få det färdiglagat?
Då hade jag hoppat på det direkt!
Kram, kram!
Låter spännande! Väntar på utvärdering!
SvaraRaderakram
Spännande med de där matkassarna. Det lät som många goda och spännande rätter.
SvaraRaderaKram