22 november 2010

Tur att jag är inomhus

Regn och rusk, vilket höstväder! Jag önskar mig fint väder med strålande sol och hög luft. Idag satt jag och tittade på foto från förra julen och så mycket snö det var. Det låg i drivor överallt. Det blir så ljust och fint när snön faller på. Jag tycker om årstiderna. Det får mig att se framemot skiftningen. Nu är det mörkt ute och jag längtar till advent. Lördagen gick åt till Emmas släktkalas och gårdagen var så lugn och skön. Jag fick ett ryck och möblerade om i vardagsrummet. Det går inte att flytta så jätte mycket men lite blev det ialla fall. Jag längtar till vi ska börja vår renovering. Bara snickarna vill komma i tid!!! Dagen idag bestod av ett besök på VV och slötitta på TV. Imorgon blir det en tur ut på vinden och dra fram alla jul lådorna. Jag vill vara klar med julpyssel tills på lördag. Kan bli svårt att hinna med eftersom Anton ska ha födelsedags fest på fredag kväll och det är lite att fixa inför det. Men det som inte hinns med får göras en annan dag. Puss och kram till er alla!

2 kommentarer:

  1. Här är allt pynt nere från vinden redan, nu skall det bara placeras ut.det tar en stund att hitta platser till allt även om det känns som att det blir färre saker för varje år som går.
    Gärna innan kl.13.00 på lördag skall det vara klart...
    Hoppas du får gjort vad du ska också.
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. Tänkte bära ner pyntet nu i veckan för jag vill också vara färdig och man har ju som sagt en del annat att stå i också!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina