24 november 2010

Nu har den kommit!

Snön är nu kommen till Skåne - 24 november.
Vi har varit förskonade ett tag när resten av landet har blivit hårt drabbade. Men jag tar hellre snö och kallt än regnigt och gråmulet. Allt blir så ljust och vitt. Men det gäller att man har ordentligt på sig. Vilket automatiskt leder mig inpå vad jag önskar mig i födelsedags present, ett par nya Curling kängor. De gamla slängde jag ifjol och nu är jag utan. Det kanske blir ett par nya i födelsedags present. Om inte så är det jul om någon vecka och om inget händer då heller får jag snällt öppna min egen plånbok.
Idag är det en väldigt speciell dag i mitt liv. Jag är även en s.k. ängla mamma och idag är det 12 år sedan vår ängel lämnade oss. Åren går så fort men ibland tänker jag på hur mitt liv skulle ha blivit om du hade valt att stanna kvar. Jag önskar mig inget annat än det jag har just idag och det är det som är det fina med oss människor. Vi inrättar oss efter vad livet serverar och har förmågan att leva här och nu. Det är ialla fall något som jag försöker leva efter. Vem vet vad som händer under morgondagen? Det är de små guldkornen i livet som vi måste lära oss att uppskatta och jag lever livet varje dag. Jag går aldrig och surar för något. Det är livet för kort för! Det gäller att leva i nuet och njuta! Framför allt över vardagen för det finns ju trots allt flest vardagar!

3 kommentarer:

  1. Er lilla ängel berörde oss alla.
    Jorden snurrar på men är sig aldrig riktigt lik igen.
    Ofta går man stärkt ur svåra upplevelser men de finns alltid med oss.
    Kanske måste man ha upplevt en sådan händelse för att verkligen kunna njuta av nuet och prioritera det som är viktigast.
    Jag tänder ett litet ljus för er innan jag går och läger mig i kväll!
    Stor kram fina Cina!

    SvaraRadera
  2. Livet är underligt, skänker er en extra tanke i dag denna dag.
    Stor kram

    SvaraRadera
  3. Tank att ni redan har sno. Har i Luzern lyser snon med sin franvaro men det ar desto mer i bergen. kram towe.

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina