16 mars 2013

Kvällens meny

Som sagt var - det var havstema när vi hade Halv åtta hos Bengtssons.
Stora Syster och jag tog en risk eftersom vi vet
att den manliga delen av familjen inte är speciellt förtjusta i "havsmat"
Men vi var modiga och följde våra hjärtan.



 Kvällens förrätt bestod av räkcocktail med avokado och hemmagjord Thousand Island sås.


Huvudrätten var en torskrygg panerad med cashewnötter och med hemmagjord Hollandaisesås.


Desserten var en jordgubbs cheesecake i glas med "crumbs" som vi gjort i ugnen.

Trots att det var havstema så fick vi relativt höga poäng.
Torsken var underbart god med nötterna. Väl värt ett försök.

Mätta och belåtna slog vi oss ner i soffan och strötittade på TVn.
Stora Syster åkte iväg på sitt håll och Lille Bror somnade som en stock.
Det kändes skönt att ha en helg som var lös och ledig och inget inplanerat.
Bara ta sakerna i sin egen takt.
Det gillar jag men för att uppskatta det ena så måste man ha det andra.
Inte för många helger som är tomma för då blir jag rastlös och uttråkad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina