2 maj 2010

Två bra fotbollsmatcher

Det är upphetsande att gå och titta på fotboll. Bägge barnen förlorade sina matcher fast med hedern i behåll. Anton satte alla målen för sitt lag och var nöjd som en speleman. Emma och deras lag spelade fantastiskt bra och ledde matchen tills det var 10 minuter kvar. Men tyvärr så lyckade motståndarna pressa in två fjuttiga mål i slutet. Att vara åskådare är jobbigt för man lever sig in i matchen och blir väldigt engagerad men det är så roligt att titta på när de spelar fotboll. Hellre det än vara hemma och städa. Men det måste också göras så nu är det kvasten som gäller. Jag ska först njuta av mitt kaffe och mitt ansikte ska få vila lite. Just nu är det ganska solbränt med betoning på bränt...

6 kommentarer:

  1. Håller med dig om att man står och lever sig in i matchen. Ofta kommer jag på mig själv med att stå och sparka i luften... :)
    kram

    SvaraRadera
  2. Jag veeeet, jag blir som förbytt när jag kollar på fotboll. Ha en skön kväll.

    SvaraRadera
  3. Mmmmmhhh den capuccinon såg då inte fel ut heller kan jag ju säga. Solbränt - om än mera åt det brända hållet - skulle jag gärna blivit idag. Men här uppe är det forfarande alldeles för kallt för att sola.
    Har ju själv spelat fotboll och älskar att titta på ungdomsfotboll. Men måste verkligen lägger band på mig att inte skrika, gorma och ja svära också.

    SvaraRadera
  4. Sådan tur vi har som har barn som ger oss alla dessa underbara matcher att förbanna och njuta av!
    Kram

    SvaraRadera
  5. HäRlIG kOpp kAffE! FöREStÄLLningEN VAR mYcket fin! Se den Om du Har MÖJlIGHET!
    KrAM orOshjärta

    SvaraRadera
  6. Vår dotter har aldrig varit imponerad av mitt lagsportsmatchengagemang:

    -Du skriker alltid! PÅ FEL STÄLLE!!!!

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina