18 december 2009

Home alone


Idag var jag inte på jobbet förrän halv tio. Det tog 40 minuter att köra dit. Normalt tar det knappt 20 minuter. Vissa tror att de är de bästa bilförarna men det visar sig senare att så är inte fallet när de ligger i diket. När man själv ligger och kör försiktigt så kommer där en blå dåre och kör om i värsta snömodden och med glashal vägbana och dålig sikt. Då önskar jag inget annat än att få se dem i diket längre fram. Mycket riktigt så hände det idag. Jag kan inte tycka synd om dem. De får faktiskt skylla sig själva! Det låter väldigt hemskt men att utsätta sig själv och andra för fara är helt enkelt "hål i huvudet".
Vissa dagar är bara sådana när man inte får gjort något på jobbet. Idag var det en sådan dag. I och med att jag var sen så kändes det som om förmiddagen sprang förbi och helt plötsligt var det lunch och sedan var det dax att gå hem halv två. Jajaja, så blir det ibland och det gäller att uppskatta de dagarna.
Nu är jag ensam hemma - skönt!!! Anton är på fotbollsfest, Emma spelar fotboll och Krille är på julbord. Vad ska jag göra? Inte mycket. Dricka något gott och njuta av mina clementiner som jag har inhandlat idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina