30 juni 2010

Lycka!

Lycka! Det betyder så mycket och har olika innebörd för alla människor. Men just nu känner jag mig så oehört lyckligt lottad.
Jag har ett jätte bra jobb, jag är frisk, jag har mat för dagen och kan handla det jag vill ha (inom rimliga gränser då förstås), barnen mår bra och är lyckliga, Krille trivs med sitt jobb, vi har precis varit på Mallorca och njutit av varandra i en hel vecka. Jag kan rabbla upp hur mycket som helst.
Det är de små saker i vardagen som vi måste lära oss att uppskatta. En puss på kinden, den lilla igelkotten som vårdar sina små igelkottbarn, att kunna ge sina barn kärlek. Men för någon annan är det inte lika bra. Jag tänker på killen i Antons fotbollslag vars pappa precis har gått bort i en tragisk trafikolycka. Hela familjen har precis gått in i den värsta perioden i sitt liv och faller snabbt och hårt ner i ett stort svart hål!! Mina tankar är hos dem hela tiden och jag lider med dem. Maktlösheten sveper över dem i full styrka.
Jag är lycklig för det jag har och njuter i fullo av mitt liv. Jag kan inte ha det bättre!

5 kommentarer:

  1. Ja, man ska verkligen ta vara på varje dag och vara glad för det man har!
    kram

    SvaraRadera
  2. Livet går inte i repris o det är otäckt vad fort det kan vända...

    Det är så lätt att glömma vad man faktiskt har o bara irritera sig på alla måsten, krav och irritationsmoment i vardagen men som i det stora hela faktiskt bara är bagateller. Men gör man som du gjort nu och verkligen funderat på allt som är bra så brukar den listan bli väldigt lång så det får du (o även jag!) fortsätta med. Då mår man så mycket bättre!

    Stor Kram Carina

    SvaraRadera
  3. Nog är det så. Går man och väntar på allt det fantastiska som kanske kommer, så går nog livet utan att man upplevt något över huvudtaget.

    SvaraRadera
  4. Så sant! Det konstiga är att det nästan alltid ska till en tragedi i ens närhet innan man uppskattar det man har i sin egen. Det viktigaste av allt är ju ändå familjen och ändå så gnäller man mest på dom. Dom man älskar så innerligt.
    Kramar i massor

    SvaraRadera
  5. Verkligen, vad viktigt det är att uppskatta livet så som du gör. Man blir verkligen glad av att läsa din text, samtidigt som det alltid är fruktansvärt när perosner rycks bort för tidigt. Men det bästa man kan göra för att hedra de som lämnat oss är att ta vara på livet.

    Kramar Emelie

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina