19 juni 2010

Ner i underjorden

Droppstens grottorna i Porto Cristo var dagens huvudmål. Solen strålade och temperaturen var på väg upp och det kändes lite konstigt att gå ner i underjorden och den svalkan där men det var en trolsk miljö ner i grottorna. Vilka vackra saker naturen kan skapa! I närheten av grottorna ligger semesterorten Cala Millor och efter vårt besök i grottorna styrde vi snabbt och lätt bilen dit. Men lika snabbt och lätt hade naturen framkallat ett ofantligt oväder så det blev inget solande och badande utan världens åskoväder istället.
What to do? Vi bestämde oss för att köra söder över igen tillbaka till Porto Cristo och gå och strosa i de små semester butikerna och att äta lunch (guess what - tonfisk sallad!) Eftermiddagen blev trots allt regnande en mysig dag i en mysig liten stad med stranden mitt i centrum.
Kvällen tillbringade jag faktiskt på hotellrummet och tittade på Kronprinssesan och Daniels bröllop. Krille och barnen var nere vid poolen och kollade in fotboll. Kanske inte den mest perfekta semesteraktiviteten men jag ville verkligen se bröllopet. Det är "Once in a lifetime".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina