18 juni 2010

Väst Indien nästa

Idag hade vi bestämt oss för att köra till Väst Indien. Ja, kanske inte rent praktiskt alltså men stranden skulle vara precis som i Väst Indien. Nu har vi ju inte varit där men vi får lita på andras omdömen. Stranden heter Es Trenc coh ligger på Mallorcas sydkust. Det tog cirka 45 minuter och köra dit och när vi väl kommer fram så öppnar sig en sagolik oas. Bilfärden var värd sitt pris!!! Alla gånger. Vattnet var azurblått och vågorna krusade precis lite lagom. Vi intog solstolarna och bara njöt! Ute i vattnet låg det flera stora lyx yachter och guppade.

Ett stående inslag för familjen Bengtsson på stranden är öl, vin, kaffe, glass och goda sallader. Årets sallad blev tonfisk och jag beställde in den varje gång det var dax för lunch. Resultaten var lite blandade men idag smakade den gudomligt!

Palma hägrade och när vi kända oss brända begav vi oss till Palma. En enormt vacker stad med små gator och roliga butiker. Vi åt pasta på en italiensk restaurang och sedan spenderade vi några timmar på shopping tills affärena stängde klockan nio på kvällen! Stadens Katedral är mycket STOR och tjusig och så även småbåtshamnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina