31 december 2011

Nyårsafton 2011 del 1

Att vakna till en frukost i klass med ett hotell är lyx och det blev en lååång frukost innan vi var färdiga. Förmiddagens projekt var kvällens efterrätt och jag kan nog säga att det blev pannkaka av allting... Men duktiga kockar som vi är så hjälptes vi åt att trolla fram något som vi visste skulle gå hem hos alla!!!
Nettan och Anton är på G med nya insatser i köket,
allt för att trolla fram en efterrätt!
Alla skratten från gårdagen satt i ännu idag och det är
så förlösande att skratta hela tiden!
Efter våra försök till efterrätt begav vi oss ut i skärgården och gick en lång runda ibland kobbar och skär. Slutdestinationen var Vivi och Fonsis nya tomt som de har införskaffat. Grillen var laddad med korv och solen strålade från en klarblå himmel. Helt fantastiskt väder!
Tänk att få bo i denna miljö! Underbart!
Rimfrosten fanns överallt och solen lyste vackert på skärgårdens alla kobbar!
Grabbarna Boys är helt upp speedade inför det stundande tolvslaget. Raketerna "bränner" i påsen och de hade smällt en del innan det var dax för den stora sammandrabbningen.

Efter en lugn och mysig dag tog vi oss alla en liten tupplur för att sedan vara "Fit for Fight" för den stora festen på kvällen.

1 kommentar:

  1. Men vänta här nu. Jag har missat att du är tillbaks och bloggar. Härliga bilder! Önskar dig och familjen god fortsättning! kram towe

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina