16 november 2011

Födelsedag!

Idag så har vi firat vår kära dotters 17 års dag! Vad hände med alla dessa åren? Jag kan själv komma ihåg när jag var i den åldern och jag tyckte att jag var stor och kände mig vuxen. Egentligen är hennes födelsedag först imorgon men vi har alla aktiviteter så vi kände det passade bättre idag. Stället för dagens happening var restaurang Elyseé i Malmö och på menyn stod det fondue. Det är helt OK men jag föredrar nog á la carte om jag får välja men det fick jag inte idag.
 Vi hade med oss presenterna till restaurangen eftersom hon är ledig från skolan imorgon och då kände vi att det var onödigt att väcka henne på morgonen med skönsång (hhmmm, försök till iallafall) så det fick bli idag. Lille Bror hade köpt ett par jätte fina "Pearls for girls" örhängen. Ååhh, det värmer mitt mamma hjärta! Det bästa av alla presenter var ett par fotbolls skor som jag har letat land och rike runt men har ej funnits att köpa i Sverige, helt slut i alla butikerna. Skorna är beställda från Tyskland och beviset på presenten är pappers laminerat. Hujedamig, vad gör vi inte för våra barn? Även ett par coola svart stickade benvärmare fanns i ett paket men sen var det slut med paket öppningen.
Maken och jag var absolut inte sugna på efterrätt när det kom på tals. Vi var supermätta men det var INTE barnen. De beställde in STORA glassar och Stora Syster fick tomtebloss i sin, dagen till ära.
Mätta och lyckliga körde vi hem och vi är nog alla överens om att det blev en lyckad och trevlig födelsedagsfest!
Ett stort grattis min älskade omtänksamma dotter!

2 kommentarer:

  1. Så fin hon är!
    Grattis till dottern!

    SvaraRadera
  2. Grattis härifrån också till "lilla" storasyster!
    Elyse`var länge sedan vi var på. Vi älskar fondue i denna familjen så det hade kanske varit något för oss!
    Kram, kram

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina