12 juni 2011

Lyckan är total

Lille Bror vaknade klockan sju imorse och var på hugget att köra till Media Markt och inhandla ett PS3. Så det var bara att stiga upp och äta frukost och vi kom iväg tidigt. Men först och främst var det IKEA som skulle besökas för att byta vår "trasiga" sida till TV möblen och idag hade vi bättre tur. Nu äntligen var det Lille Brors tur! Han var helt uppspelt och skuttade in i butiken innan jag ens hade hunnit stiga ur bilen!!! Nu har hans mål äntligen gått i uppfyllelse.
Hela eftermiddagen har han spelat spel online under tiden som Maken och jag har varit och titta på Stora Systers fotbollsmatch. Det har blivit lite skruvandes på vår TV möbel och snart, snart är jag färdig. Några dagar till!!! Det har varit en lung och skön helg och vi har kommit ytterligare en bit på vägen. Nu sitter vi i soffan och äter det sista på tårtan och tittar på Sandra Bullock i "Ond Aning".

1 kommentar:

  1. Såg också på "Ond aning" igår, spännande men tråkigt slut, fast det är väl så med ödet - inget man kan styra över. Fint foto du tagit på blomman, gillar skuggorna. ;)

    Kram F

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina