18 juni 2011

Lördag

Vad ska jag hitta på idag då? Frukosten är avslutad och jag är på väg till IKEA. Det behövs bytas ytterligare en skiva till vår nya TV Möbel. Där är en stor reva och det vill vi inte ha. Just nu känner jag lite stiljte i våra inrednings inköp till vardagsrummet. Det är så mycket som jag vill göra i ute rummet och i trädgården och pengarna räcker inte till allt. Jag är lite kluven i mina tankar eftersom jag vill har vardagsrummet klart men sen å andra sidan så är det nu vi ska njuta i uterummet och trädgården och det känns som om det ska prioriteras före. Jag börjar bli lite trött på att leva i renoverings mode. Det har vi gjort i 1,5 år nu och nu vill jag bara njuta och ta det lite lugnt. I huvudet snurrar hela tiden nya ideér och saker som jag vill göra. Men någonstans så måste jag bli nöjd och till hösten ska vi vara klara och vi ska inte ha något som ska renoveras.
Men nu är det först sommar och den är verkligen efterlängtad. Att sola och bada och slippa ha mycket kläder på sig. Det gäller att ta tillvara tiden och ljuset. Nu är det ljust ända till elva-tolv på kvällen. Det är som allra ljusast nu. Nästa vecka vänder det igen. Passa på och ta vara på tiden.
Ha en skön lördag och ta hand om varandra!

3 kommentarer:

  1. Nej pengarna räcker inte både till inne och ute.

    Jag tänkte åka iväg och köpa täckbark och pinjebark få se om det blir båda eller inte. Vi har en hörna i trädgården som är lite bortglömd. Men det gäller att jämföra priser på sånt för jag märker nu när jag har ringt runt att det skiljer flera hundra mellan vissa butiker. Och så roligt är inte barkmull ;)

    SvaraRadera
  2. Hej igen,
    Granen var cirkus 1 meter när vi köpte den och nu är den kanske 20 cm högre. På 8 år. Den ska tydligen bli 2-3 meter men det går inte så fort :)

    SvaraRadera
  3. Fin bild. Önskar dig en fin söndag. Kram Johanna

    SvaraRadera

Ha en fortsatt bra dag och sköt om dig.
Sträva inte framåt hela tiden utan lev i nuet!
Tänk att alla dessa dagar som går det är det som kallas livet.
Kram
Carina